Tesla показала найпотужнішу і найшвидшу Model 3: вона набирає 96 км/год за 2,9 секунди

24.04.2024 р.

Наші новини

Модельне сімейство оновленого електромобіля Model 3 поповнилося новою топовою модифікацією: рестайлінг пережила Model 3 Performance. Електромобіль отримав потужнішу силову установку, змінену зовнішність та «оспортивлений» інтер'єр. Прийом замовлень у США стартував за ціною від 52 990 доларів, у Китаї новинку оцінили у 46,3 тисяч доларів.

Офіційно заявлено, що пікова потужність електромоторів Model 3 Performance збільшилася на 32%, а кількість тяги на 16% на тлі двовідсоткового зниження енергоспоживання. Два двигуни електромобіля тепер розвивають 517 к.с. та 741 Нм. Це дозволяє прискоритися до 60 миль на годину (96 км/год) за 2,9 секунди — на 0,2 секунди швидше, ніж раніше. Максимальна швидкість – 262 км/год при запасі ходу 476 кілометрів – це трохи більше, ніж у базової модифікації, але менше, ніж у версії Long Range. Для Китаю з локальним циклом CLTC заявлено пробіг без підзаряджання 623 кілометри.

Паралельно Model 3 отримала модернізоване шасі. У ньому застосовані більш жорсткі та легкі компоненти – нові амортизатори, інші пружини, а також альтернативні стабілізатор та опори. Амортизатори можуть працювати у стандартному, спортивному чи трековому режимах. Також переналаштовано електронні стабілізуючі системи.


Відрізнити Model 3 можна буде за більш спортивними бамперами, новими спліттерами і спойлерами на кришці багажника, а також дифузорами і 20-дюймовими колісними дисками з шинами з низьким опором коченню. Основна зміна в інтер'єрі – нові крісла з розвиненою бічною підтримкою, схожі на ті, що запропонували раніше для Model S Plaid.

Доставки модернізованого електромобіля обіцяють розпочати наприкінці весни.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей