Tesla Model 3 Ludicrous: перші фото без камуфляжу

02.04.2024 р.

Наші новини

Tesla готується до прем'єри найпотужнішої модифікації оновленої Model 3, яку, як очікується, назвуть Ludicrous. Видання Teslarati публікує перші шпигунські зображення електромобіля, зроблені на його закритому показі в Каліфорнії.

Наразі оновлена Tesla Model 3 пропонується тільки в двох модифікаціях: базовій одномоторної та Long Range з двома двигунами, тоді як до рестайлінгу у седана був ще й найбільш потужний та швидкий варіант Performance. За версією видання, виконання Ludicrous займе його місце.

На фотографіях можна побачити змінені бампери з додатковими повітрозабірниками і збільшений спойлер на кришці багажника.

Детальні характеристики електромобіля поки що не розкриваються. Інсайдери раніше стверджували, що топова Model 3 зможе прискорюватися до 96 км/год приблизно за 2,9 секунди (більш ніж на секунду швидше за нинішній двомоторний автомобіль), але для цього водієві доведеться примусово активувати особливий режим роботи силової електроніки. До оснащення електромобіля мають увійти активна підвіска з кількома варіантами налаштувань амортизаторів, спортивні передні сидіння та медіасистема з переробленим інтерфейсом. Коли Tesla офіційно покаже флагманську версію Model 3, невідомо.

Model 3, оновлену в рамках проекту Highland, компанія Tesla представила восени минулого року. Електромобілю доопрацювали зовнішність, збільшили запас ходу та забезпечили інтер'єр новими медіатехнологіями.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей