Розсекречено інтер'єр Audi Q6 e-tron: багато екранів та «розумна» медіасистема

05.09.2023 р.

Наші новини

Компанія Audi опублікувала офіційні зображення інтер'єру серійного електрокросоверу Q6 e-tron. Він отримав відносно звичне компонування, але разом з тим насичений медіатехнологіями. Сама новинка має вийти на ринок у другій половині 2024 року.

На передній панелі кросовера розміщені відразу три OLED-дисплеї. Два з них діагоналлю 11,9 та 14,5 дюйма змонтовані в одному злегка вигнутому блоці, третій на 10,9 дюйма призначений передньому пасажиру та інтегрований у передню панель таким чином, щоб перегляд медіаконтенту під час руху не відволікав водія. Передбачено також проєкційний дисплей з елементами доповненої реальності, здатний, наприклад, «малювати» підказки навігаційної системи на асфальті за 200 метрів перед автомобілем.

Медіасистема забезпечена голосовим помічником з елементами штучного інтелекту: він може самонавчатися і згодом розпізнавати все більше сценаріїв розмови, а також реалізовувати «попереджувальні» події, наприклад, самостійно включати підігрів сидінь при зниженні забортної температури до певної межі.

Уздовж внутрішньої кромки лобового скла прокладено діодну нитку, яка також взаємодіє з водієм, — за допомогою сигналів певної тривалості та кольору вона вітає його, повідомляє про тривожні події або стан процесу заряджання, а також дублює сигнали повороту.

Інтер'єр пропонується оздоблювати переважно тканинами з переробленого пластикового сміття. Однак Audi запропонує і набір традиційних матеріалів – шкіру, алюміній та натуральне дерево.

Технічні характеристики електрокара компанія розсекретила в середині літа. Audi Q6 e-tron базується на платформі PPE та отримає кілька варіантів силових установок потужністю від 375 до 510 к.с. Прогнозований запас ходу – до 600 кілометрів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей