Розкрито характеристики електрокросовера Audi Q6 e-tron

27.07.2023 р.

Наші новини

Компанія Audi оприлюднила фото предсерійного прототипу електрокросовера Q6 e-tron та поділилася деякими його характеристиками. Для кросовера заготовлено дві силові установки з кількома варіантами віддачі, включаючи мотори для S-версії, а також швидку зарядку. Дебют електромобіля відбудеться до кінця року.

Audi Q6 e-tron зображений на офіційних знімках у спеціально розробленому фірмовому камуфляжі. Він майже не приховує деталей зовнішності електромобіля. Можна розглянути як силует Q6 e-tron, так і, наприклад, контури бамперів і «решітки радіатора», а також світлотехніки.

Фари та ліхтарі Audi Q6 e-tron отримають новий рівень адаптивності за рахунок технології «активного світлового підпису». Ліхтарі складатимуться з шести OLED-панелей по 60 сегментів у кожній з індивідуальним управлінням і по суті є інтерактивними дисплеями. Вибирати «світловий підпис» можна буде як із встановлених варіантів, так і з доступних через мобільний додаток myAudi.

Audi Q6 e-tron має стати першою моделлю бренду на платформі PPE з 800-вольтовою архітектурою. Він отримає 100-кіловат-годиннну батарею, підзарядити яку з 10 до 80 відсотків можна буде менше ніж за півгодини. Прогнозований запас ходу – до 600 кілометрів.

Мотори базової версії кросовера розвиватимуть 375 к.с. з можливістю короткочасного підвищення віддачі до 396 к.с. SQ6 e-tron оснастять двигунами на 483 к.с. з бустом до 510 к.с. Найпотужніша модифікація позашляховика прискориться до 100 км/год приблизно за 4,5 секунди. Також Q6 e-tron отримає два типи кузова – стандартний та крос-купе Sportback.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей