Новий електрокросовер Cadillac Optiq проїде на одному заряді до 600 кілометрів

02.05.2024 р.

Наші новини

Компанія Cadillac назвала технічні характеристики свого нового вседорожника Optiq, розробленого для ринку Китаю. Найбільш далекобійна версія кросовера проїде на одному заряді 600 кілометрів, найпотужніша набере 100 км/год менше ніж за 6 секунд. Прийом замовлень вже відкритий за ціною від 33,1 тисячі доларів.

Базова версія Cadillac Optiq отримає один електромотор на передній осі, що розвиває 245 к.с. та 330 Нм. На набір перших 100 км/год такий модифікації піде 7 секунд при максимальній швидкості 180 км/год. 68,4-кіловат-годинна батарея дозволить електромобілю проїхати без підзаряджання 536 кілометрів за циклом CLTC.

Проміжна комплектація передбачає більш ємну батарею на 79,7 кВт*год і запас ходу до 600 кілометрів. Нарешті, на найдорожчій версії ця ж батарея буде живити вже два двигуни сукупною віддачею 287 к.с. та 465 Нм. На підзаряджання Optiq з 20% до 80% потужної станції піде 33 хвилини.

До оснащення нового електромобіля Cadillac включить двозонний клімат-контроль, сидіння з вентиляцією, бездротову зарядку та атмосферне підсвічування салону на 126 відтінків. Медіасистема отримає вигнутий дисплей діагоналлю 33 дюйми та акустику AKG.

При довжині 4822 мм Optiq має колісну базу 2954 мм, і в ієрархії електрокросоверів Cadillac займе місце на щабель нижче Lyriq. Пізніше компанія виведе на ринок більший позашляховик Vistiq, але флагманом лінійки залишиться Escalade IQ. У самого Optiq згодом має з'явитися відносно доступна версія з 204-сильним двигуном, яка вже сертифікована.

Слідкувати за розвитком зарядної інфраструктури в Україні: https://t.me/GOTOU_Ukraine

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей