Tesla Model S зірвалася зі скелі та виявилася повністю знищеною. А у водія — лише кілька подряпин

30.11.2021 р.

Наші новини

У Пуерто-Ріко водій Tesla Model S P90D не впорався з керуванням і машина зірвалася з високої скелі. Внаслідок падіння автомобіль було повністю зруйновано, проте водій дивом не постраждав, написав у своєму твіттері користувач Elias Sobrino Najul.

Невідомо, чи є тотальні руйнування, які можна побачити на фото, прямим наслідком падіння з висоти, чи машина була розрізана рятувальниками. Однак у будь-якому випадку видно, що автомобіль фактично знищено. Водій же отримав тільки подряпин на одній руці.

Жодних слідів пожежі чи роботи пожежників довкола на опублікованих кадрах не видно. Це означає, що акумулятор електромобіля міг уціліти.

Цей інцидент є черговим наочним доказом того, наскільки безпечними є автомобілі Тесла, і що свої високі оцінки в краш-тестах вони заслужили по праву.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей