Прототип Tesla Cybertruck помітили на вулиці

05.10.2021 р.

Наші новини

Прототип довгоочікуваного пікапа Tesla Cybertruck був помічений на вулиці, повідомляє teslarati.com. Судячи із фотографії, електромобіль не має дверних ручок, як раніше і заявляв Ілон Маск.

Безумовно, для багатьох це не є сюрпризом, проте деякі фанати скептично поставилися до таких нововведень, справедливо вважаючи, що серійні Cybertruck, вочевидь, отримають традиційні елементи відкривання дверей. Проте, прототип автомобіля, який потрапив в об'єктиви фотошпигунів, таких не має.

Нагадаємо, що на першому екземплярі пікапа, який продемонстрували ще у 2017 році, дверні ручки були найзвичайнісінькими, але Ілон Маск поспішив запевнити, що сучасним електромобілям вони ні до чого. Але як тоді потрапити в машину? За словами генерального директора Tesla, все просто - сучасна інтелектуальна система сама ідентифікує власника та відкриє перед ним двері в салон.

Дивуватися цьому вже не має ніякого сенсу, адже така система існує на серійному кросовері Model X. Однак, то було пробою пера, тому і звичайні ручки були присутні. Втім, на Cybertruck дана технологія повинна вийти на якісно інший рівень.

Але чи залишиться будь-який спосіб фізичної можливості відкрити двері? Поки що офіційної інформації щодо цього питання не надходило, але ймовірність така є, оскільки електроніка не може в повній мірі ще замінити традиційні механічні рішення.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей