Представлено повнопривідний 428-сильний електрокросовер Smart #1 Brabus

16.08.2022 р.

Наші новини

У Китаї відбулася прем'єра зарядженої версії електричного кросовера Smart #1, підготовленого за участю відомого ательє Brabus. Новинка отримала двомоторну силову установку потужністю 428 к.с та здатна розганятись з місця до 100 км/год за 3,7 секунди.

Повнопривідний кросовер оснащений стандартним для Smart #1 двигуном на задній осі (272 к.с.) та 156-сильним мотором спереду. Максимально ефективний розгін до «сотні» відбувається у спортивному режимі руху під назвою Brabus, максимальна швидкість дорівнює 180 км/год.

Відомостей про батарею та запас ходу поки немає. Звичайний Smart #1, який дебютував цієї весни, комплектується акумулятором ємністю 66 кВт*год та проїжджає без підзаряджання до 440 кілометрів за циклом WLTP. Більш потужна версія, наймовірніше, буде менш далекобійною.

Крім начинки, Smart #1 Brabus відрізняється оформленням екстер'єру та салону. Зовні його виділяють агресивніший обвіс, спойлер і 19-дюймові диски оригінального дизайну. В інтер'єрі, як і зовні, багато червоних акцентів.

Продаж новинки в Китаї розпочнеться восени, слідом кросовер з'явиться на інших ринках.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей