"Німецька" Tesla Model S проїхала вже 1,3 млн км. І не планує зупинятися

09.04.2021 р.

Наші новини

Власник Tesla Model S P85 з Німеччини Хансйорг Геммінген продовжує встановлювати нові рекорди пробігу. Станом на листопад 2019 року він проїхав своєю Теслою 1 млн км, а тепер на одометрі електрокара - 1,3 млн км.


Далеко не всі комерційні автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння здатні на такий подвиг. Своїм прикладом Хансйорг доводить, що електромобілі можуть бути цілком надійними.

Певна річ, без замін не обійшлося. Ще до 1 млн км в автомобілі поміняли три батареї та чотири рази замінювали силову установку. І ось на пробігу 1,2 мільйона кілометрів знову було встановлено нову АКБ. А от остання заміна електродвигуна була досить давно - ще на 750+ тис. км.

Свою Model S німецький автолюбитель придбав ще у 2014-му, і зупинятися на досягнутому він не збирається - авто продовжує намотувати кілометри в інтенсивному режимі. Вочевидь, наступного року воно зможе подолати позначку в 1,5 млн км.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей