Mercedes-Benz G-Class офіційно став електромобілем

06.09.2021 р.

Наші новини

На виставці IAA Mobility у німецькому Мюнхені Mercedes-Benz показав кілька перспективних електромобілів. Найцікавішим з них став, мабуть, G-Class на батарейках.

Автомобіль представили під ім'ям Concept EQG, тобто поки що він носить статус концепт-кара, але в серійному втіленні він відноситиметься до суббренда EQ, під яким Mercedes-Benz пропонує тільки електромобілі.

Електричний позашляховик виконаний на шасі і з кузовом звичайного серійного G-Class, проте зовні відрізняється псеворешіткою радіатора із підсвіткою, зміненими фарами, бічними дзеркалами, багажником на даху спеціального дизайну та дизайнерським ящиком на дверцятах багажника замість запасного колеса (в ньому може розташовуватися, наприклад, зарядний кабель). Салон повністю повторює такий у стандартного G-Class - тут поєднані в один блок цифрова приладова панель та екран медіасистеми.

EQG укомплектований чотирма електромоторами з індивідуальним керуванням - таким чином забезпечується постійний повний привід. Двигуни передають потужність на двоступеневу коробку передач. Тягова батарея розміщена всередині рами.

Mercedes-Benz планує випустити два варіанти електричного G-Class - EQG560 та EQG580. Електро-G відправиться у виробництво у 2024 році.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей