Індійська Mahindra представила одразу п'ять перспективних електрокросоверів

16.08.2022 р.

Наші новини

Mahindra презентувала у Лондоні п'ять прототипів електричних кросоверів. Їх створили на модульній платформі INGLO, розробленій у співпраці з концерном Volkswagen Group. Німці постачатимуть для неї компоненти від своєї електричної архітектури MEB.

Машини можуть мати колісну базу від 2762 до 2775 мм, а загальну довжину – від 4370 до 4790 мм.

Мотор може бути один або два. Привід, відповідно, задній або повний. Віддача становитиме від 231 до 395 к.с. Машини використовуватимуть літій-залізо-фосфатні 60- та 80-кіловатні акумулятори. На одному заряді обіцяють автономність до 450 км.

Підвіска, яку забезпечує INGLO – стійки МакФерсон спереду та багатоважільну конструкцію ззаду. Заявлений кліренс для всіх моделей становить 218 мм.

Моделі Mahindra XUV.e8 та XUV.e9 зовні дуже схожі. Здається, що це одна машина у кузовах класичного кросовера та крос-купе відповідно. Враження оманливе. XUV.e8 — електрична версія моделі Mahindra XUV700, що вже існує в лінійці виробника. Запуск у серію обіцяють 2024 року. Кросовер має довжину 4740 міліметрів та запропонує три ряди сидінь.

XUV.e9 чекають у першій половині 2025 року. У купеподібного кросовера на 4790 мм салон буде вже п'ятимісним. Всередені, судячи із фото, розташується потрійний планшет і сенсорний блок управління мікрокліматом.

Друге сімейство – Mahindra BE – складається із трьох моделей. Їх позиціонують як молодіжні машини зі спортивним акцентом. Запуск розпочнеться у жовтні 2025-го з кросовера BE.05 довжиною 4370 міліметрів. Він буде найкомпактнішим із усіх. Його інтер'єр також показали. Там лише два екрани та екологічне оздоблення з матеріалів вторинної сировини.


Через рік з'явиться Mahindra BE.07 довжиною 4565 міліметрів, за нею піде ще одне крос-купе BE.09, про яке індійці поки нічого не розповіли.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей