Ілон Маск не хоче випускати Tesla Model S з круглим кермом

26.07.2021 р.

Наші новини

Компанія Tesla не випускатиме оновлений флагманський ліфтбек Model S з класичним кермом, і, здається, це принципова позиція компанії та особисто її керівника Ілона Маска.

Про те, що керма на оновленому Tesla Model S не буде, Маск заявив у своєму Twitter-акаунті. Один з користувачів поцікавився, чи можна буде замовити автомобіль без штурвала, на що Маск відповів коротко та категорично: "Ні".

Аргументи на користь штурвала від Tesla, яким, власне, і оснащується оновлена ​​"еска" - це поліпшена оглядовість та необхідність завжди тримати руки в правильному положенні, як вчать в автошколах. Однак з боку користувачів чимало критики щодо незвичайного керма: мовляв, воно незручне, особливо коли потрібно маневрувати на тісній парковці або в іншому обмеженому просторі.. Втім, як показав досвід інших власників, це лише справа звички. Через енну кількість кілометрів штурвал стає для водія цілком звичним органом кермування.

Нагадаємо, оновлена Model S дебютувала у січні цього року, а перші доставки електромобіля (у США) розпочалися у червні.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей