Tesla Model X встановив рекорд швидкості серед кросоверів

22.08.2017 р.

Наші новини

У Каліфорнії (США) власники кросовера Tesla Model X P100D і суперкара Lamborghini Aventador влаштували дрег-рейсінг на традиційній для цього типу перегонів дистанції - чверть милі (402 метри). Tesla не просто перемогла італійський суперкар, але і встановила нові світовий рекорд для серійних позашляховиків, здолавши дистанцію за 11,4 с і показавши на фініші швидкість в 190 км/год.

Aventador - це флагманська модель Lamborghini, яка випускається з 2011 року. Швидше за неї лише суперкар Centenario, який компанія випускає лимітовано. На виправдання італійцям варто сказати, що до кінця дистанції Aventador став доганяти Model X і обігнав би SUV на довшій трасі за рахунок переваги в максимальній швидкості.

Model X P100D, у свою чергу, є найдинамічнішим варіантом кросовера Tesla. Проте 11,4 секунд, швидше за все, можуть бути поліпшені. За словами власника машини, під час заїзду заряд батареї складав 78%, при цьому чим сильніше заряджені акумулятори, тим динамічні електромобіля краще.


Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей