KEBA – партнер BMW у виробництві зарядних пристроїв i Wallbox

05.03.2017 р.

Наші новини

Історія співробітництва KEBA та BMW нараховує вже декілька років: вперше австрійський електротехнічний гігант виграв тендер німецького концерну BMW ще у 2014 році. Логічно, що тоді справа стосувалася розробки інтелектуальної зарядної мережі один з основних напрямків роботи KEBA та нагальне питання для BMW перед запуском революційної i-лінійки.

Схоже, що партнери залишились дуже задоволені отриманим результатом, адже тепер співпраця продовжилась та розширилась. Так, на початку 2017 року стало відомо, що KEBA виступить партнером BMW у виробництві нових зарядних комплексів i Wallbox.

Оновлені зарядні комплекси BMW i Wallbox, що їх буде виробляти компанія KEBA, доступні у декількох варіантах виконання та розраховані на максимальну потужність до 22 кВт. Серед корисних зручностей варто відмітити підтримку RFID (магнітні картки), завдяки чому зарядний пристрій BMW i Wallbox Plus буде розуміти, що за користувач приєднався та розпізнавати його електромобіль. Крім того, передбачений і зарядний пристрій BMW i Wallbox Connect, що має підтримку Wi-Fi та може працювати у складі розумного будинку (наприклад, ним можна керувати на відстані).

Зарядні пристрої BMW i Wallbox нового покоління виробництва KEBA вже зовсім скоро надійдуть до продажів по всьому світу від Європи та США до Азії та Океанії. Це ще раз засвідчує впевненість компанії BMW у глобальному успіху електрокарів, особливо, коли можна покластися на таких надійних партнерів, як компанія KEBA.

Більше:
http://www.keba.com/en/emobility/news/current-issues/BMW_Series-production

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей