Начинка Tesla послугувала основою для алюмінієвого спідстера

25.01.2018 р.

Наші новини

Американський стартап Hackrod представив свою першу модель - електричний спідстер La Bandita. У компанії говорять, що це не просто концепт-кар, а демонстрація нового підходу до дизайну, інжинірингу і виробництва автомобілів у XXI столітті.

Hackrod La Bandita повністю розроблений у віртуальному середовищі з використанням доповненої реальності, штучного інтелекту і методів машинного навчання. Його алюмінієвий кузов і раллійне шасі виготовлені методом 3D-друку, а силова установка була взята у Tesla.

Ключова ідея Hackrod полягає в тому, що сучасний автопром технологічно застряг в XX столітті - компанії не повною мірою використовують новітні технології. Створюючи свою цифрову платформу, Каліфорнія хоче прискорити процес будування машин, щоб буквально будь-який бажаючий зміг стати дизайнером свого власного унікального авто. Передбачається, що клієнти оперуватимуть деякими базовими шаблонами, а усю складну роботу на зразок підбору матеріалів, технічного аналізу, апаратної інтеграції і наступного тестування (віртуального) віддадуть на відкуп машинному розуму. Нині Hackrod проводить краудфандингову кампанію для розвитку проекту. Мета - зібрати 1,07 млн доларів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей