Зустрічаємо нові VW ID.7, BMW i7 M70, Polestar 4, Mercedes-Maybach EQS 680 SUV та Smart #3

21.04.2023 р.

Наші новини

Цього тижня в Шанхаї проходить міжнародний автосалон, і оскільки Китай є одним з найважливіших ринків для виробників авто, недивно, що саме на цей виставці було презентовано низку новинок. Так, серед останніх дебютували такі важливі електромобілі, як VW ID.7, BMW i7 M70, Polestar 4, Mercedes-Maybach EQS 680 SUV та Smart #3.

Tesla Club Ukraine пропонує познайомитися з кожним з цих автомобілів окремо.

Volkswagen ID.7

Volkswagen ID.7 – шостий у модельному ряді Volkswagen електромобіль після ID.3, ID.4, ID.5, ID.Buzz та ID.6 (останній представлений тільки на китайському ринку). Це седан довжиною до 5 метрів, тобто є такою собі альтернативою Tesla Model 3.

Автомобіль прододаватиметься у двох версіяї: Pro (з батареєю ємністю 82 кВт*год) та Pro S з батареєю ємністю 91 кВт*год). В першому випадку запас ходу становить 615 км, в другому – 700 км. ID.7 оснастили електромотором нового покоління – з модернізованим статором, в якому, зокрема, збільшена кількість обмоток, та вдосконаленою системою охолодження. Його потужність становить 286 к.с., встановлений агрегат на задній осі.

Орієнтований цінник Volkswagen ID.7  – приблизно 45 тис доларів.

BMW i7 M70

Топова, «заряджена» версія розкішного електроседана i7, яку підготував підрозділ BMW M. Ця модифікація оснащена двигунами підвищеної потужності: на передній осі – електродвигун віддачею 258 к.с., на задній – 489 к.с. Загальна пікова потужність – 660 к.с. У режимі Sport загальна тяга двигунів становить 1015 Нм, активація режиму Boost зростає до 1100 Нм.

Розгін 0-100 км/год займає лише 3,7 секунди, максимальна швидкість обмежена лише на рівні 250 км/год.

А ось батарея без змін – на ті самі 101,7 кВт*год. Запас ходу на одному заряді— до 560 км. Максимальна потужність заряджання –  195 кВт.

Продаж i7 M70 стартує у другій половині року.

Polestar 4

Третій електромобіль шведської марки Polestar після фастбека Polestar 2 та кросовера Polestar 3. Модель має форм-фактор крос-купе.

«Четвірка» стане найшвидшим електромобілем у модельному ряду Polestar: двомоторна 544-сильна версія набирає сотню за 3,8 секунди. Також заявлена одномоторна модифікація потужністю 272 к.с. Батарея ємністю 102 кВт*год забезпечить запас ходу одному заряді до 560 км і до 600 км для версії з одним мотором. 200 кВт-потужна зарядка постійним струмом та 22 кВт – змінним. Також автомобіль комплектується двоспрямованим зарядним пристроєм (V2L).

Особливістю Polestar 4 є відутність заднього вікна. Компенсується це подовженим панорамним дахом і камерою заднього виду. Ціна автомобіля – від приблизно 60 тис. доларів. Старт продажу запланований на наступний рік.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Перший електромобіль Майбах. Побудований на базі звичайного кросовера EQS SUV. Відрізняється іншою «решіткою радіатора», більшою кількістю хрому в оздобленні, унікальними колісними дисками… В салоні – окремі капітанські крісла ззаду, між якими є міні-холодильник.

А ще EQS 680 SUV потужніший – в його розпорядженні 658 к.с. та 950 Нм. Для порівняння, EQS 580 SUV має 544 к.с. та 858 Нм. Заявлений запас ходу – до 600 км за WLTP.

Вартість поки невідома, але вона точно буде більшою за 200 тисяч євро.

smart #3

Другий електрокросовер smart після моделі #1. Характеристики новинки, втім, поки невідомі – орієнтовно, його оснастять 272-сильним двигуном. Головним ринком для моделі стане Європа, там вона складе конкуренцію VW ID.4 та Tesla Model Y.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей