Zeekr запустила виробництво компактвену Mix

22.10.2024 р.

Наші новини

У товарній лінійці електромобілів Zeekr з'явився другий однооб'ємник: до мінівену з індексом 009 приєднався компактніший Mix. Демонстраційні екземпляри помітили у дилерів ще кілька днів тому, а 21 жовтня стартувало масове виробництво. Продаж новинки розпочнеться вже 23-го жовтня.

Zeekr Mix, представлений навесні, є серійним втіленням позаминулого концепту M-Vision. Водночас конвеєрний варіант вийшов не таким футурустичним: стилістично він ближчий до інших новинок марки – седану 007 і кросоверу 7X. Зокрема передню частину компактвена також забезпечили інтерактивною світловою панеллю Zeekr Stargate, призначеної для відображення різної інформації. У той же час Mix – перша модель на новій платформі SEA-M, яка є черговим різновидом архітектури Sustainable Experience Architecture холдингу Geely. Нове шасі орієнтоване на забезпечення максимально можливих простору і безпеки.

Згідно з сертифікаційними даними, Zeekr Mix має габарити 4668x1995x1775 мм при значній колісній базі 3008 мм. Машина позиціонується як сімейна, тому для зручності посадки та висадки її забезпечили трьома розсувними дверима: класичний механізм відчинення дверцят призначений тільки для водія. Салон – строго дворядний, водночас передні крісла можуть обертатися на 270 градусів, а центральний підлокітник, що висувається в поздовжньому напрямку, можна перетворити на столик.


Zeekr Mix оснащений єдиним 422-сильним електромотором, який обертає задні колеса. Він живиться від блоку акумуляторів ємністю 77 кіловат-годин, повного заряду циклу CLTC має вистачати на 556 кілометрів шляху.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей