Запас ходу Porsche Taycan став на третину більшим у США

25.07.2024 р.

Наші новини

Компанія Porsche готується до старту продажу оновленого сімейства Taycan на північноамериканському ринку. З цієї нагоди модель знову сертифікували, оновивши паспортні значення запасу ходу, обчислені за прийнятою в США методикою EPA. Як пише InsideEVs, виявилося, що деякі версії електромобіля отримали збільшений запас ходу на 32%, водночас ємність бортової батареї зросла тільки на 12%.

Наприклад, базова версія Porsche Taycan з 89-кіловат-годинною батареєю, за офіційними даними, може проїхати без заряджання 440 кілометрів, тоді як до оновлення для неї заявлялися лише 335 кілометрів. Збільшення ємності батареї до 105 кВт*год підвищить запас ходу до 512 кілометрів проти колишніх 390.

Серед усіх модифікацій електромобіля, доступних на ринку США, найменшу надбавку (лише 14%) отримав варіант Turbo у кузові Cross Turismo з 20-дюймовими колісними дисками. Якщо раніше такий Taycan міг проїхати циклом EPA до 375 кілометрів, то зараз це значення офіційно становить 426 кілометрів.

Збільшення далекобійності Porsche змогла досягти як за рахунок більш ємних батарей, так і завдяки низці інших оновлень — наприклад, більш ефективному задньому двигуну, модернізованому тепловому насосу, а також іншим параметрам повного приводу та системи рекуперації.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей