Як виглядають перші сонячні дахи від Tesla на справжніх будинках

24.04.2018 р.

Наші новини

Нещодавно Tesla почала поставляти клієнтам перші власні дахи з сонячними батареями. Спочатку компанія встановлювала їх тільки на будинки своїх співробітників для тестування, але тепер перші клієнти почали розповідати про пристрої у соціальних мережах (для перегляду гортайте галерею зверху).

Перші дахи з сонячними батареями від Tesla були встановлені в серпні 2017 року в будинку Ілона Маска і технічного директора компанії Джеффрі Штраубеля. Вартість пристрою - близько 30 тис. долларів, плюс 7 тис. у.о - за батарею Tesla Powerwall. При цьому власник такого пристрою з  Каліфорнії отримує близько 9,5 тис. доларів податкових вирахувань. Як відмічають американські ЗМІ, сонячні батареї на дахи від Tesla більш привабливі з точки зору естетики, а також більш ефективні.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей