Volkswagen зажадав допомоги політиків у просуванні електромобілів

21.10.2024 р.

Наші новини

Європейські автовиробники, включаючи Volkswagen, вже зробили свою частину роботи щодо глобального переходу на електротягу, і тепер справа за політиками. Про це голова VW з продажу та маркетингу Мартін Сандер заявив виданню Autocar. За його словами, епоха ДВЗ рано чи пізно закінчиться, хоча передбачити, коли саме це станеться, поки що неможливо.

Мартін Сандер зазначив, що Volkswagen вже витратив багато сил та коштів на розроблення лінійки електромобілів на нових платформах, яка продається у всьому світі. Тепер політики мають виступити із заявою, що майбутнє саме за електротягою і розвіяти сумніви споживачів — наприклад, за допомогою нової програми субсидування покупки електромобілів.

Точку в біографії ДВЗ, за словами Сандера, має поставити ринок. Зараз попит на автомобілі з традиційними двигунами занадто великий, щоб можна було прогнозувати дату їхнього відходу в минуле, але це неминуче станеться. Тим не менше, доки автомобілі з ДВЗ будуть затребувані, Volkswagen продовжить їх випускати. Також VW зараз звертає все більшу увагу на категорію послідовних гібридів, на яких ДВЗ використовується для підзаряджання батарей. У короткостроковій перспективі стратегія фірми може призвести до того, що в дизайні паливних та електричних Volkswagen буде все менше відмінностей.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей