Власників електромобілів Tesla повідомили про відкликання "ранніх" Model S і Model X

03.04.2018 р.

Наші новини

Минулого тижня Tesla зробила гучну заяву: американська компанія добровільно відкликає на станції техобслуговування 123 тис. електрокарів Model S, які були випущені до квітня 2016 року. До теперішнього часу усі власники цих авто отримали відповідне повідомлення і пропозицію про проходження ТО.

Причина відкликання: дефект механізму рульового керування - неякісні болти від стороннього виробника. При експлуатації Model S в холодному кліматі, особливо в тих країнах, які як реагенти використовують кальцієві або магнієві солі, а не хлориду натрію, ці болти піддаються корозії, що може привести до збою в управлінні.

"Якщо болти виходять з ладу, водій все ще може керувати автомобілем, але йому вже доведеться докласти більше зусиль до рульового управління. Це в першу чергу робить автомобіль більш важким для їзди на низьких швидкостях і при паралельній парковці, але не здійснює істотного впливу на керування на високих швидкостях, де вимагається лише невелике зусилля на кермо", - говориться в повідомленні Тесла.

У компанії підкреслили, що до серйозних ДТП з пораненими або загиблими цей дефект не приводив. При цьому автомобілі, випущені з квітня 2016-го, не потребують ніякого ремонту.

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей