Виробництво Tesla Model 3 зросло в чотири рази

04.04.2018 р.

Наші новини

У першому кварталі 2018 року Tesla випустила 9 766 електромобілів Model 3 - вчетверо більше, ніж в останньому кварталі 2017-го. Постачання цієї моделі покупцям за той самий період зросли у п'ять з гаком разів - з 1 542 до 8 180 екземплярів. Такі офіційні дані, які наводяться у свіжому звіті компанії.

Tesla як і раніше не вийшла на запланований обсяг виробництва Model 3 - 5 тис. одиниць  на тиждень, але поступово наближається до цього показника. Так, за останні сім днів звітного періоду було зібрано 2020 машин. З урахуванням нинішніх темпів, виробник як і раніше сподівається досягти заявленого результату до кінця другого кварталу. У компанії особливо відмічають підвищення якості зборки Model 3 і рекордний для бренду рейтинг клієнтської задоволеності цією моделлю - понад 93%. Також Тесла повідомила, що кількість замовлень на її найдоступніший електромобіль в першому кварталі залишалася "стабільною", оскільки відміни заявок, що мали місце раніше, в більшості випадків були пов'язані із затримками у виробництві.

Ще одним досягненням перших трьох місяців поточного року став рекордний обсяг виробництва - з урахуванням Model S і Model X Тесла побудувала 34 494 електромобіля. Це на 40% більше результату четвертого кварталу 2017 року. Клієнтам передали 29 980 екземплярів трьох моделей - на 13 машин більше, ніж в попередньому кварталі.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей