У найбільшому відкликанні автвівок Tesla немає провини самого виробника

07.05.2018 р.

Наші новини

Компанія Tesla вважає, що винуватцем найбільшого відкликання ліфтбеків Model S є фірма-постачальник деталей Bosch. На думку американського виробника електрокарів, саме вона повинна нести витрати, пов'язані з проведенням сервісної акції. Про це повідомляє видання Handelsblatt з посиланням на неназване джерело. Офіційного підтвердження цієї інформації доки немає.

Нагадаємо, компанія Tesla прийняла рішення відкликати 123 тис. своїх електрокарів наприкінці березня цього року. Це найбільша сервісна акція американського автовиробника. Незапланований сервіс торкнувся тих Model S, що були випущені до квітня 2016 року.

Причина сервісної акції - болти в підсилювача керма, які схильні до надмірної корозії. Особливо це актуально для країн з холодним кліматом. На думку інженерів Tesla, на болти негативно впливає певний вид протиожеледних реагентів. Заміна цих деталей буде виконана  у сервісних Tesla, при цьому усі роботи будуть абсолютно безкоштовні для власників електрокарів.

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей