Тримоторна Tesla Model S Plaid: названа дата початку виробництва

19.09.2019 р.

Наші новини

Глава компанії Tesla Ілон Маск у своєму твітері назвав дату початку серійного випуску Model S з новою силовою установкою, яку зараз тестують на Нюрбургринзі в рамках встановлення нового рекорду в класі чотиримісних авто. За його словами, випуск високопотужної «ески» почнеться у жовтні-листопаді 2020-го.

Нагадаємо: під новою силовою установкою мається на увазі тримоторний привід, який отримав назву Plaid (зараз же електромобілі Tesla використовують двомоторну систему). Як раніше відзначив Маск, така силова установка буде потужнішою за ту, що зараз присутня у топовій Model S Performance, а обладнаний нею електрокар обійдеться дешевше, ніж «найближчий конкурент». Тут, ймовірно, йдеться про Porsche Taycan, який з’явився на ринку з цінником від 150 000 доларів. За попередньою інформацією, віддача системи перевищить 772 к.с. та 931 Нм.

Цікаво, що разом з новими моторами Model S отримає ще й конфігурацію салону на 7 місць. За словами Маска, два додаткових сидіння будуть встановлені позаду, проти руху. Причому йдеться не про дитячі, а повноцінні дорослі крісла. Якщо ж ці сидіння не будуть використовуватись, то їх можна скласти, тим самим збільшивши багажник.

Крім Model S, систему Plaid отримають кросовер Model X та купе Roadster. Однак ці моделі з новим привидом з`являться значно пізніше.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей