Tesla відчутно знизила ціни на свої електромобілі

27.05.2020 р.

Наші новини

Компанія Tesla суттєво знизила вартість своїх електромобілів. Такий крок продиктовано зниженням попиту на авто через кризу, викликану пандемією коронавірусу.

Зокрема, найпопулярніша та найдоступніша модель виробника - седан Model 3 – подешевшала на $ 2000. Наприклад, початкова модифікація Model 3 Standard Range Plus тепер коштує $37 990 замість $39 990.

Ціни на ліфтбек Model S впали ще більше. Наприклад, вартість версії Model S Long Range Plus тепер стартує з $74 990, що на $5000 менше від попереднього прайсу.

Топова Model S Performance також впала у ціні на $5000. Тепер найпотужніший електрокар компанії коштує від $94 990.

Аналогічно компанія знизила ціни на обидві версії кросовера Model X. Зараз його ціна починається з $80 000, що на $5000 менше від попередньої вартості. Лише кросовер Model Y, який нещодавно надійшов у серійне виробництво, зберіг ціну. На цю модель надійшла досить велика кількість замовлень, тому компанія вирішила поки не міняти її вартість.



Але є й зворотна сторона медалі. Тепер покупцям Model S і Model X не надаватиметься безкоштовний доступ до фірмових зарядним станцій Supercharger. Власникам доведеться платити по $0,28 за кВт*год.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей