Tesla почала співробітничати з коледжами для навчання механіків ремонту електрокарів

03.04.2018 р.

Наші новини

Компанія Tesla запустила власну програму курсів для студентів коледжів з підготовки автомеханіків, які вміють працювати з електромобілями. Раніше більшість технічних працівників Tesla були перенавченими робітниками із заводів звичайних автовиробників, які звикли мати справу з ДВЗ.

Йдеться в першу чергу про механіків сервісних центрів. Зараз у Tesla 150 сервісних центрів по всьому світу. Ця цифра здається дуже скромною, проте потрібно врахувати, що по-перше, електрокари вимагають менше обслуговування, ніж машини з ДВЗ. А по-друге, компанія активно розвиває "мобільні сервіси"  - коли бригада ремонтників прибуває на спеціально обладнаному фургоні і усуває несправність на місці.

Зараз навчання проходять вже дві групи в коледжах Північної Кароліни і Каліфорнії. Для того, щоб взяти участь в програмі, до студентів пред'являється ряд вимог, зокрема два роки безаварійного водійського стажу, здатність піднімати близько 25 кілограм, а також готовність переїхати в інше місто.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей