Tesla побила рекорд Porsche Taycan на Нюрбургринзі! Але поки це неофіційно

18.09.2019 р.

Наші новини

Під час одного з тестових заїздів фотографи видання "auto motor und sport" засікли час проходження треку Нюрбургринг прототипом Tesla Model S з новою силовою установкою Plaid. Як повідомляється, машині вдалось встановити рекорд - вона проїхала знамениту трасу приблизно на 20 секунд швидше за Porsche Taycan!
Оновлена Tesla Model S оснащена силовою установкою Plaid з трьома електромоторами (у виробництво Plaid, зі слів Маска, надійде приблизно через рік). Представники німецького журналу були на тестових заїздах прототипу на Нюрбургринзі та уважно стежили за процесом. За даними "auto motor und sport", в ході успішного заїзду модифікована Model S змогла проїхати коло за 7 хвилин та 23 секунди, що на 19 секунд перевершує результат Porsche Taycan (він проїхав коло за 7 хв і 42 сек) - рекорд для чотиридверних електромобілів, встановлений в серпні цього року.
Цікаво, що якщо інформація достовірна, то Tesla виявилась швидшою також за такі моделі як: Ferrari 812 Superfast (7: 27,48), Mercedes-AMG GT 63 S (7: 25,41) і Nissan GT-R (7 : 24,22).
Зрозуміло, поки це не остаточний результат - офіційний заїзд Model S має відбутись найближчим часом.
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей