Tesla підтримає мережу зарядок відомих автогігантів

25.04.2018 р.

Наші новини

Tesla веде переговори про приєднання до європейської мережі надшвидких зарядок для електромобілів - Ionity. Про це повідомило німецьке видання Süddeutsche Zeitung, за даними якого інтерес до компанії також проявляють Volvo, Fiat Chrysler, PSA Group і Jaguar Land Rover.

Ionity - це спільний проект BMW, Daimler, Ford, Audi та Porsche. За планом партнерів до 2020 року, їх мережа повинна налічувати 400 350-кіловатних станцій, на кожній з яких одночасно зможуть заряджатися до шести електромобілів. Перша така станція відкрилася у Німеччині минулого тижня.

Ionity працює за популярним комбінованим стандартом CCS, який підтримується багатьма автовиробниками, враховуючи і Tesla. При цьому Tesla ще не пропонує адаптер під CCS, хоча раніше ввела перехідник для станцій із стандартом CHAdeMO.

На сьогодні Tesla є єдиним виробником електромобілів з великою власною мережею зарядних станцій - Supercharger. "Суперчарджери" видають максимум 145 кіловат і не більше 120 кіловат на одну машину. Моделі інших брендів заряджатися в мережі Tesla не можуть.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей