Tesla Model Y почнуть випускати восени наступного року?

12.04.2018 р.

Наші новини

Вже не для кого не секрет, що Tesla випустить ще один кросовер - компактний Model Y, виробництво якого повинне початися наступного року. Виданню Reuters стала відома конкретна дата старту випуску - листопад 2019. Як відмічає ЗМІ, про це компанія Ілона Маска повідомила своїм постачальникам компонентів.

Якщо опублікована інформація виявиться вірною, то постачання Tesla Model Y повинні початися через декілька місяців після запуску моделі на конвеєр - орієнтовно у березні 2020 року.

У лютому цього року Ілон Маск заявив аналітикам, не вказуючи часових рамок, що компанія прагнутиме випускати близько 1 млн електрокарів Model Y на рік. При цьому він відмітив, що капітальні вкладення, пов'язані з новим електрокаром, почнуть надходити наприкінці 2018 року.

Зараз відомо, що новий компактний електрокар Model Y буде побудований на платформі нещодавно представленого електромобіля Tesla Model 3. Серійне виробництво автомобіля буде налагоджено на заводі компанії в Каліфорнії. Окрім цього, випуск електричного позашляховика можуть налагодити в Китаї.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей