Tesla Model X використали як локомотив

11.04.2018 р.

Наші новини

Кросовер Tesla Model X зумів відбуксирувати рухомий склад завантажених вагонеток. Відео, в якому електромобіль тягне "причіп" масою 113 тонни з тунеля The Boring Company, розмістив глава компанії Tesla Ілон Маск у своєму Twitter (подивитися тут).

На питання про потенціал причепа в ідеальних умовах, Маск відповів: "Немає ідеальної поверхні. Але Tesla Model X витягнув з тунеля завантажені породою вагонетки загальною масою 113,4 тонни".

Нагадаємо, кросовер Tesla в топовій версії P100D оснащується парою електродвигунів - по одному на передній і задній осі, сумарна віддача яких складає більше 500 к.с. і 967 Нм  крутного моменту. Електрокар набирає першу "сотню" за 3,1 секунди і "максималку" 250 км/год. До речі, заявлена виробником максимальна маса причепа складає 2 268 кг.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей