Tesla Model 3 за якістю зборки не поступається Audi, BMW і Mercedes

02.05.2018 р.

Наші новини

Після появи на Tesla Model 3 електромобіль піддався критиці з боку різних видань і компаній, зокрема, фірма Munro & Associates заявила, що за розміром кузовних зазорів новинка нагадує автомобілі 20-річної давності.

Тепер компанія Tesla опублікувала офіційну заяву, в якій говориться, що вона усунула недоліки, які мали перші моделі Tesla Model 3. Можливі відхилення розмірів зазорів від номінальних поліпшили на 40%, що вивело Tesla Model 3 на один рівень з продукцією Audi, BMW та Mercedes. Причому у компанії Маска підкреслили, що збираються вивести якість зборки і безпеку своїх автомобілів на ще більш високий рівень.

Tesla також прокоментувала сумніви, що стосуються складності конструкції і маси Tesla Model 3. Як аргумент в Tesla нагадують про урядові тести Model S і Model X, які показали, що в цих автомобілях виявлено найменша ймовірність отримати травму з усіх авто, які були протестовані. Тобто Tesla натякає на те, що вона точно знає, що робить.
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей