Tesla Model 3 стала найбільш успішним електрокаром в історії

07.09.2018 р.

Наші новини

За результатами серпневих продажів у США, електрокар Tesla Model 3 посів п'яте місце серед легкових автомобілів. З результатом 20 450 проданих одиниць, Model 3 поступається лише Toyota Camry, Honda Accord, Honda Civic і Toyota Corolla Family - всі ці автівки коштують дешевше, ніж Tesla.

З початку року в США було продано вже близько 60 тис. автомобілів Tesla Model 3 - це вдвічі більше, ніж за цілий рік продавався будь-який інший електрокар. Так, в успішному 2014 році було реалізовано 30 тис. електромобілів Nissan Leaf і дотепер це вважалося найкращим результатом.

Зараз у США Tesla Model 3 вже продається краще, ніж всі легкові BMW разом узяті. Що стосується BMW 3-Series, яка за ціною і розмірами найбільш близька до Model 3, то результат цього баварця в США - 3 751 автівка.

Як бачимо, Tesla Model 3 – це справжній бум  на колесах.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей