Tesla додала Cybertruck позашляховий пакет із імітацією блокувань міжколісних диференціалів

01.05.2024 р.

Наші новини

Tesla оголосила про створення для пікапа Cybertruck пакета оновлень, які повинні підвищити його функціональність за межами асфальту. Наприклад, пікап отримає імітацію блокувань диференціалів та набір спецрежимів для бездоріжжя. Встановити оновлення можна буде віддалено, але коли його опублікують, поки не уточнюється.

Електроніка пікапа отримає новий режим роботи під назвою Overland Mode – він призначений для їзди по камінню, гравію, снігу або піску. У цьому режимі будуть доступні імітації блокувань міжколесних диференціалів, коли електроніка зможе перенаправляти тягу на колесо, яке має краще зчеплення, але цю функцію зарезервували тільки для двох- і трьохмоторних версій. Ще один неасфальтовий режим під назвою Baja має покращувати керованість пікапа, коли втручання стабілізуючих систем у процес управління зведено до мінімуму.

Серед інших оновлень – позашляховий круїз-контроль під назвою Trail Assist, який підтримує постійну швидкість руху на складних покриттях, удосконалені налаштування адаптивної підвіски, яка враховуватиме ступінь завантаження пікапа, і так званий CyberTent Mode. Це спецрежим, призначений для кемпінгу: при його активації пікап автоматично займає горизонтальне положення, навіть перебуваючи на схилі, щоб людям було комфортніше спати всередині. Також в цьому режимі підтримується постійна робота кліматичного встановлення та освітлення.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей