Tesla Cybertruck з…картопляного пюре: сучасне мистецтво

05.12.2019 р.

Наші новини

Впевнені, ви вже бачили новенький Tesla Cybertruck у вигляді іграшки Lego. Однак, якщо ви думаєте, що це найнезвичніша масштабна модель нового електромобіля Ілона Маска, то дуже помиляєтесь. Одному хлопцеві вдалося створити дещо більш незвичне.

У День Подяки продюсер «NowThis News» Ден Мілано поділився відеороликом свого брата Грега, що відтворює Cybertruck з ... картопляного пюре. Дивно, але за цілу годину у нього вийшло створити цілком переконливий макет автомобіля з його характерним кутним дизайном.

Але на цьому Грег не зупинився. Він зробив імітацію багажника і навіть пробив у вікнах декілька отворів - там, де дизайнер Tesla Франц фон Хольцхаузен випадково розбив скляні вікна пікапа металевою кулею на презентації.

На жаль, життя цього кулінарного шедевра була хоч і яскравим, але недовгим. Tatertruck, як назвав своє творіння сам майстер, був щедро политий густою м'ясною підливою та з апетитом з’їджений. До речі, це не перший раз, коли Грег створює скульптури з пюре: судячи з його інстаграму, він навіть звів з крохмальної маси репліку знаменитого Музею Гуггенгайма.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей