Tesla безкоштовно поставила третина електрики через занадто швидку роботу батарей

10.04.2018 р.

Наші новини

Компанія Tesla знову здивувала. Американська фірма поставила надмірну кількість безкоштовної енергії в Австралії (до 40% ! ), тому що її батареї Tesla Powerpack занадто швидко працюють, а оператор Australian Energy Market Operator (AEMO) не встигає зафіксувати цю енергію. Про це працівники Tesla розповіли The Sydney Morning Herald.

Батареї Tesla Powerpack використовуються в Австралії як резервні джерела електроживлення, коли основні генератори перестають працювати. Згідно з місцевими стандартами, живлення повинне почати працювати в проміжку з 6 секунд до 5 хвилин після відключення основних генераторів. Tesla Powerpack починають працювати через всього 200 мілісекунд після відключення основного джерела електроенергії, тому оператор просто не встигає фіксувати послуги Tesla.

Ці вимоги були актуальні для генераторів, що працюють на викопному паливі, яким був потрібний час для початку роботи, тоді як батареї Tesla Powerpack вже зберігають в собі усю необхідну електроенергію.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей