Таксі Tesla користується величезним успіхом

02.04.2018 р.

Наші новини

Компанія Dubai Taxi Company, яка займається пасажирськими перевезеннями в найбільшому місті ОАЕ, відзвітувала про успішне використання електрокарів Tesla в якості автівок таксі. Машинами Ілона Маска настільки задоволені, що було прийнято рішення про закупівлю ще більшої партії EV 'ів з Кремнієвої долини.

За перші 6 місяців роботи 50 електромобілів Tesla зробили 64 186 поїздок і проїхали більше 2,1 млн км. Як підсумок, було заощаджено  227 тис. літрів палива - це неймовірні показники.

"Кількість поїздок, здійснених автомобілями Тесла, склала більше 64 тис. Це свідчить про високий рівень задоволеності клієнтів. Цього року ми збільшимо свій автопарк Tesla до 125 електромобілів. Ми відкриємо 13 електростанцій, розташованих по різних регіонах країни", - заявив Адель Ахмед Шаріф, директор по операціях Dubai Taxi Company.

Згідно з підписаним контрактом, Tesla надасть Еміратам ще 75 автомобілів цього року і ще 75 у 2019-му. Всього ж Дубайський автомобільно-транспортний комітет (RTA) замовив 200 електрокарів Model S і Model X для таксі.

Транспортні засоби Tesla стають усе більш популярними серед служб таксі по всьому світу. Наприклад, їх використовують для перевезень у Нідерландах, Україні та ін. При цьому найближчими роками цей тренд ще більше зросте - завдяки масовому запуску Model 3.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей