Smart показав електромобіль #5 для суворого бездоріжжя

24.04.2024 р.

Наші новини

Марка Smart розсекретила концептуальний позашляховик #5. Він позиціонується як найбільш позашляхова і найбільша модель Smart в історії, хоча майже ніякі технічні характеристики поки що не озвучені. Вже відомо, що у другій половині року Smart представить серійну версію #5.

Smart #5 відрізняється від нинішніх моделей набагато брутальнішою зовнішністю. Цей імідж створюється як дизайном кузова з розширеними колісними арками та вертикальними задніми стійками, так і низкою тематичних аксесуарів.

Наприклад, позашляховик забезпечили потужними захисними пластинами на передньому і задньому бамперах, оффроуд шинами на незвичайних колісних дисках і масивними порогами. Також Smart #5 укомплектований Х-подібним багажником на даху, ветковідбійниками та додатковим світлом.


Відмінною рисою інтер'єру #5 стали відразу два екрани на передній панелі, поміщені в широкий блок, раніше марка таке рішення не використовувала. Також концепт відрізняється поздовжньою балкою, що грає роль центрального тунелю, прозорим дахом та контурним підсвічуванням підголівників.


Щодо технічних характеристик на даний момент відомо, що Smart #5 отримав найбільшу батарею в нинішній історії бренду – її ємність перевищує 100 кВт*год. Кросовер зможе подолати без підзаряджання приблизно 550 кілометрів.

Позашляховість новинки забезпечується двома електромоторами, рахунок яких реалізована система повного приводу.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей