Ще один поштовий оператор замовив Tesla Semi

02.04.2018 р.

Наші новини

Американська компанія FedEx, яка надає поштові, кур'єрські і інші послуги логістики по всьому світу, розмістила замовлення на 20 одиниць електричних вантажівок Tesla Semi.  Як заявили у корпорації, метою їх замовлення є зменшення негативної дії  транспорту на довкілля та зробити дороги більш безпечними.

FedEx планує вивести Tesla Semi на маршрути після 2019 року, а перевозити вони будуть дрібні вантажі.

"FedEx має довгу історію інновацій. Інвестиції в ці вантажівки є частиною нашої прихильності підвищення безпеки дорожнього руху, а також зменшення негативної дії на довкілля", - заявив президент і головний виконавчий директор корпорації Майк Дакер.

Американськи гігант кур'єрської доставки не оголосив, якій саме версії Tesla Semi було віддано перевагу. Проте, це може бути одна з двох модифікацій: варіант на 480 км вартістю від 150 тис. доларів, і версія з автономністю 800 км, яка буде на 30 тис. доларів дорожче.

На додаток до їх вражаючого пробігу, Tesla Semi обіцяють запропонувати двократну економію порівняно з дизельними аналогами. Також вантажівки Маска оснащені різними допоміжними засобами для керування, починаючи від автопілота та закінчуючи камерами кругового огляду.

За оцінками FedEx, фірма вже заощадила більше 598 млн літрів палива, замінивши деякі зі своїх автомобілів машинами нового покоління, які працюють на електриці, водню або природному газі. І з додаванням 20 Tesla Semi це число тільки збільшиться.

Найбільше замовлення на електричні вантажівки Тесла поступило від фірми UPS, яка зарезервувала 125 екземплярів. Ще 100 ед. були заздалегідь замовлені PepsiCo і 40 – Anheuser-Busch. Інші компанії, які використовуватимуть Tesla Semi – Wal-Mart, Sysco, J.B. Hunt та ін.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей