Prologue – новий електричний кросовер Honda на платформі General Motors

07.10.2022 р.

Наші новини

Компанія Honda опублікувала фотографії нового кросовера Prologue. Новинка є повністю електричною.

Ця модель є продуктом співпраці японської компанії з General Motors. В основі конструкції Honda Prologue лежить розроблена американським концерном платформа Ultimum. На цю базу вже спираються Chevrolet Blazer EV та Cadillac Lyriq (кузов Honda Prologue не має з ними нічого спільного).

Цільовим ринком для нового кросовера Honda є США та Канада, тому його дизайн розробляли у північноамериканській студії Honda Design Studio, розташованій у Лос-Анджелесі.

Prologue відноситься до середньорозмірного класу, габаритна довжина, ширина і висота становлять 4877, 1989 та 1643 мм відповідно, колісна база – 3094 мм. Цікаво, що за відстанню між осями «японець» точно повторює згадані вище Blazer EV і Lyriq. Велика відносно кузова колісна база обіцяє пристойний запас місця для ніг задніх пасажирів.

Екстер'єр машини виконаний у новому стильовому ключі, що маркетологи Honda називають словом Neo-rugged, що буквально перекладається як «нео-міцний». Характерні риси вигляду Prologue – «чисті» панелі, об'єднані в горизонталі фари та задні ліхтарі, а також масивні колеса (21 дюйм).

У салоні використовується 11-дюймовий цифровий щиток приладів та медіасистема із встановленим поверх передньої панелі 11,3-дюймовим екраном.

Технічні подробиці про новинку Honda обіцяє розкрити найближчими місяцями. У серійне виробництво вона піде у 2024 році.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей