Підрозділ з розробки автопілота Tesla очолить вихідець з Apple

03.05.2018 р.

Наші новини

Минулого тижня компанія Tesla заявила, що відомий розробник процесорної архітектури для AMD і Apple Джим Келлер залишив пост глави підрозділу з розробки низьковольтного устаткування, програмного забезпечення для автопілота і інформаційно-розважальних систем, щоб повністю зосередитися на мікропроцесорній інженерії в іншій компанії. Він приєднається до корпорації Intel.

Представник Tesla повідомила агентству Reuters в заяві по електронній пошті, що замість Келлера команду по розробці устаткування для автопілота очолить Піт Беннон, який вже більше двох років працює в Tesla. До цього він займався в Apple розробкою мобільних процесорів.

Представник компанії також відмітила, що Андрій Карпатий, директор Tesla з розробки технологій комп'ютерного зору і штучного інтелекту, тепер нестиме повну відповідальність за все програмне забезпечення для системи автономного водіння автомобілів компанії.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей