Перше офіційне зображення електромобіля Tesla в китайському стилі

17.01.2020 р.

Наші новини

Буквально вчора (16 січня) стало відомо, що Tesla збирається відкрити в Китаї дослідницький центр, який займеться інжинірингом та дизайном електромобілів «у китайському стилі» для всього світу. Автовиробник вже оголосив про старт набору персоналу, і цю подію він проілюстрував офіційним ескізом першої моделі, яка буде створена саме у Піднебесній.

Як можна бачити, новий електрокар Tesla помітно схожий на Model 3 і Model Y, але сильно поступається їм у розмірах. Не виключено, що це буде маленький кросовер, який розташується на ступінь нижче від Model Y. Хоча, можливо, даний ескіз є звичайною картинкою для залучення уваги і перша китайська Тесла буде зовсім іншою.

За словами Ілона Маска, майбутній дослідний центр дозволить перейти з етапу «Зроблено в Китаї» на рівень «Розроблено в Китаї». Бізнесмен заявив, що Піднебесна славиться «найкращими творами мистецтва», тому оригінальний електрокар з місцевою специфікою отримає високу оцінку в інших країнах. Місцезнаходження центру і терміни його запуску не розкриті. Проте, оголошення про прийом на роботу пропонує претендентам подати заявки до першого лютого.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей