Перша унікальна Tesla Supercharger: прийом 1500 машин на добу та електрика від сонця

19.07.2019 р.

Наші новини

Компанія Tesla відкрила у Лас-Вегасі (біля знаменитого оглядового колеса High Roller) велику зарядну станцію нового покоління V3 Supercharger, яка об'єднує в собі основні продукти компанії в єдину стійку енергетичну екосистему, втіливши в життя ідеї генерального директора Ілона Маска, викладені ним майже три роки тому. Іншими словами, окрім самого заряджання, ця станція може накопичувати енергію та зберігати її!

Свою першу зарядну станцію V3, яка має потужність до 250 кВт та призначена для пришвидшення заряджання електрокара, Tesla представила в березні цього року. Вона розміщена на заводі компанії у Фрімонті (штат Каліфорнія). Друга станція V3 Supercharger теж знаходиться в Каліфорнії – у Хоторні, неподалік від дизайн-студії Tesla. В обох цих місцях, які використовуються в якості тестових майданчиків, відсутні два ключових продукти Tesla, які є на зарядній станції у Лас-Вегасі - сонячні батареї Tesla та акумулятори Powerpack для генерації і зберігання енергії, необхідної для роботи зарядних пристроїв. Цей факт робить зарядку унікальною. Вдень вона буде насичуватися енергією сонця, а вночі ділитися нею з електрокарами.

Також в Tesla відзначають, що нова станція здатна обслуговувати до 1500 електрокарів на день (одночасно – 39), і це враховуючи, що в середньому за місяць через такі станції проїжджає близько 6000 автовласників.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей