Перша офіційна європейська Tesla Model 3 в Україні попрямувала до Тернополя

11.04.2019 р.

Наші новини

Чудова новина! Tesla Club Ukraine привіз в Україну першу офіційну Tesla Model 3 європейської версії. Електрокар замовив автовласник з Тернополя.

Седан, який прибув до нашої  країни – це модифікація Long Range. Така Model 3 оснащується батареєю об`ємом  75 кВт*год, має повний привід та може проїхати на одному заряді більше 500 км. Розгін до «сотні» при цьому становить 5,1 сек.

Замовникові Tesla Model 3 обійшлася у 48 118 євро. Варто відмітити, що за такі гроші це найдинамічніша та найбільш автономна (серед електромобілів) машина у світі.

Наразі в Україні «трійка» є найбільш затребуваним електрокаром Tesla – тільки у Києві його очікують близько 100 клієнтів (щоправда, більшість з них чекають на стандартну версію за 35 000 доларів). Доставка седана до України триває до 6-7 тижнів (конкретно в цьому випадку доставка відбувалась 5 тижнів). Авто везеться із Нідерландів (туди воно прибуває зі США) до Берліна, а потім в Україну.

Якщо Ви також бажаєте стати власником новенької Tesla Model 3, можетезвернутися до нас через сторінку Tesla Club Ukraine у Facebook або за контактами, які є на сайті.
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей