Нове відео Tesla: загадковий автомобіль під покривалом

10.05.2018 р.

Наші новини

Компанія Tesla виклала на своєму каналі у YouTube відеоролик, який глава фірми Ілон Маск назвав "повним квартальним оглядом". Це очевидна аналогія на фінансовий квартальний звіт Tesla, опублікований раніше, про який сам Маск говорив, що за ним не можна судити про перспективи актоконцерна.

На відео показані серійний та перспективні моделі марки, а також виробничі потужності, плюс не автомобільна продукція: сонячні панелі і системи накопичення електроенергії. При цьому деякі кадри викликають більше питань, ніж відповідей.

Так, на 16-ій секунді показаний вкритий чохлом напівзібраний електромобіль, з приводу якого у глядачів немає єдиної думки. Самою очікуваною новинкою від Tesla зараз є компактний кросовер Model Y, так що деякі коментатори запропонували версію, що це саме він. Іншим, проте, здалося, що для кросовера машина дуже низька.

Не виключено, що перед нами оновлена Tesla Model S (чи навіть її друге покоління) - остання випускається вже більше шести років, що є типовим терміном конвеєрного життя у автомобільному світі.

На ролику також показана дуже динамічна поїздка на Model 3 порожнім заводським приміщенням. Машина забарвлена темною матовою фарбою – в такому рішенні серійно автомобілі не випускають. Це, у свою чергу, викликало припущення про те, що перед нами - прототип зарядженої версії з двома моторами і повним приводом - такий автомобіль раніше анонсувався.

Ролик закінчується сценою, де демонструються емоції пасажирів нового Tesla Roadster. Нагадаємо, це буде надшвидкий автомобіль, здатний розганятися до 100 км/год за дві секунди. Його виробництво стартує наприкінці 2019 року.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей