Купеподібний кросовер Volkswagen ID.Unyx: перші офіційні фото

08.07.2024 р.

Наші новини

Компанія Volkswagen опублікувала офіційні зображення електичного крос-купе ID.Unyx, який має з'явитися у продажу на ринку Китаю вже в середині липня. Новинка отримає дві силові установки на вибір, але тільки одну батарею і виявиться первістком цілої лінійки інтелектуальних електромобілів.

Volkswagen ID.Unyx стане варіацією німецького концерну на тему крос-купе Cupra Tavascan, що вже продається в Європі, але, судячи з фото, отримає елементи фірмового дизайну. Від співплатформної моделі його відрізнятимуть, наприклад, оригінальна бамперна група, світлотехніка в стилі інших електричних VW, колісні диски і золотистий декор.

Зображеннями інтер'єру компанія поки що не поділилася, але в ньому також очікуються зміни. ID.Unyx збереже великий центральний екран, але отримає більш лаконічну передню панель та центральний тунель.

При габаритах 4663х1860х1610 мм ID.Unyx отримає колісну базу 2766 мм, вага електромобіля досягне 2266 кг. Базову версію кросовера оснащуватимуть одним електродвигуном на задній осі на 231 к.с., для дорожчих передбачений додатковий передній двигун потужністю 109 сил. 82,4-киловат-годинна батарея забезпечить запас ходу 621 або 565 км залежно від кількості двигунів. Випускатимуть новинку на підприємстві Volkswagen Anhui.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей