Китай вирішив нав'язати світу власні стандарти електротранспорту

04.04.2018 р.

Наші новини

Китай має намір затвердити єдині стандарти та критерії в галузі електричних автомобілів і гібридів, що заряджаються,повідомляє Automotive News з посиланням на повідомлення міністерства промисловості КНР. У Піднебесній також виразили впевненість, що саме їх стандарти незабаром будуть прийняті по всьому світі.

В першу чергу йдеться про сумісність усіх електромобілів з усіма зарядними станціями. Зараз цю проблему конструктори електромобілів вимушені вирішувати самостійно. Крім того, Китай має намір затвердити єдину методику оцінки енергоспоживання - зрештою це означає єдиний тест на дальність пробігу на одному заряді акумулятора.

У 2017 році продажу так званих "машин на новій енергії" - New Energy Vehicle - в Китаї зросли на 53% і досягли 777 тис. од. Ця група включає власне електромобілі, плагін-гібридиі водневі машини - останніх, втім, було реалізовано мало. Таким чином, Китай вже зараз є найбільшим ринком для електрокарів у світі.

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей