Ілон Маск розробляє дракона-кіборга

27.04.2018 р.

Наші новини

Схоже, глава Tesla і SpaceX взявся за новий, поки що не анонсований проект. І знову дуже незвичайний. У своєму акаунті в Twitter Ілон Маск повідомив, що розробляє дракона-кіборга.

«О, до речі, я будую кіборга-дракона», - написав бізнесмен, не вдаючись у подробиці.

Можна згадати один з минулих, нещодавніх проектів Маска. Тоді він написав у соцмережі, що розробляє вогнемет вартістю 500 доларів і...  це виявилося правдою (в результаті вогнемети були розпродані в лічені дні). Крім того, багато хто вважав жартом ідею Маска відправити до космосу на ракеті Falcon Heavy як корисне навантаження справжній електромобіль Tesla, але, як ми знаємо, Roadster тепер дійсно борознить простори космосу. Таким чином, коли Маск говорить, що будує дракона-кіборга, можна припустити, що це насправді так.

Можливо, йдеться про наявний у SpaceX космічний корабель Dragon (у перекладі з англійської - "дракон"). Деякі інтернет-користувачі припустили, що таким постом Маск намагається відвернути від надуманих проблем, пов'язаних з виробництвом Tesla Model 3. Поки ми не знаємо, що мав на увазі Ілон Маск - залишається сподіватися, що незабаром підприємець розкриє які-небудь подробиці "дракона-кіборга".

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей