Ілон Маск пообіцяв біржовим спекулянтам вогняну смерть і купив акції Tesla на 10 млн особистих доларів

08.05.2018 р.

Наші новини

Глава компанії Tesla Ілон Маск кілька днів тому написав у своєму акаунті в Twitter про те, що біржові брокери, які роблять короткострокові інвестиції в його компанію, незабаром сильно пошкодують про те, що продавали цінні папери. "Для них це буде пожежа століття. Вогнемети якраз згодяться", - написав Маск. І на підтвердження своїх слів учора він з особистих коштів купив акції власної компанії на 10 млн доларів.

Обіцянка усіляких страждань спекулянтам, які недалекоглядно продають акції Tesla - не вперше для Маска. У 2012 році він пророкував біржовикам, що скоро їх накриє "величезна хвиля болю". І дійсно, наступного року котирування цінних паперів автоконцерну зросли на 461%.

Минулого тижня Tesla опублікувала свій квартальний звіт. Розмова Маска з інвесторами, яка мала місце після цього, закінчився скандалом - підприємець назвав питання аналітиків "тупоголовими" і послав песимістів продавати акції. Папери дійсно впали в ціні майже на 10%, проте до теперішнього часу вже відіграли свої позиції.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей