Goodyear розпочала виробництво шин для електромобілів

06.01.2022 р.

Наші новини

Відома в автомобільному світі компанія Goodyear Tire&Rubber Company нещодавно випустила нові шини ElectricDrive GT. Як стверджує виробник, це перша у світі шина, спеціально виготовлена ​​для електромобілів.

Goodyear ElectricDrive GT – це всесезонна шина, яка, як обіцяють творці, не видає шумів під час руху, але водночас вона довговічна та надефективна.

Слово віце-президенту з розроблення продукції Goodyear Americas Девіду Різу:

"Електромобілі пред'являють дуже специфічні вимоги до вантажопідйомності, передачі крутного моменту, шумності, довговічності, опору коченню та загальним експлуатаційним характеристикам. Ми пишаємося тим, що надаємо передові технології для обслуговування сегмента електрокарів".

Шини ElectricDrive GT мають спеціальний малюнок протектора та зроблені з компаунду особливого складу. Це забезпечує покращене зчеплення будь-якої пори року, як на мокрій, так і на сухій дорозі. А технологія SoundComfort ефективно гасить шум дорожнього руху.

Дуже часто водії електромобілів шукають такі шини, що можуть покращити експлуатаційні характеристики, а також мають тривалий термін служби. ElectricDrive GT якраз із таких, запевняє менеджер з маркетингу продукції Goodyear Ендрю Лау.

Наразі Goodyear ElectricDrive GT доступна лише у розмірі 255/45R19 104W XL, який, за словами компанії, "ідеально підходить для деяких з найпопулярніших динамічних електромобілів". Однак у 2022 році Goodyear планує розширити свою модельну лінійку й під інші моделі.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей