Ford знизив ціни на свої електромобілі слідом за Tesla

01.02.2023 р.

Наші новини

Концерн Ford переглянув ціни на свій електрокросовер Mustang Mach-E – здешевлення становило від 900 до 5700 доларів залежно від комплектації. Безпосередньо компанія про це не говорить, але видання CarBuzz припускає, що таке рішення ухвалено на фоні зміни вартості акцій компанії Tesla, електромобілі якої подешевшали на початку року на величину до 20%.

Найдоступніша версія Ford Mustang Mach-E, яка пропонується тільки із заднім приводом, подешевшала на 900 доларів — до 45 995 доларів. Найбільш серйозне зниження ціни зафіксовано для топової комплектації GT, яку оснащують найпотужнішими моторами і найбільшою батареєю. Зараз такий кросовер коштує 63 995 доларів, тобто майже на 6 тисяч доларів дешевше, ніж раніше.

У Ford заявили, що зниження цін торкнеться всіх покупців – і майбутніх, і тих, хто вже оформив замовлення Mustang Mach-E 2023 модельного року, але поки не отримав сам автомобіль. Із замовниками, які оформили заявки в період з 1 січня по сьогодні, виробник обіцяє зв'язуватися індивідуально.

Крім зниження цін, Ford планують збільшити обсяги випуску електромобіля. 2023 року вони мають перевищити виробництво 2022 року на 60%. Минулого року було продано майже 40 тисяч електрокросів.

Tesla знизила ціни на свої електромобілі у США на початку січня майже одночасно з аналогічною акцією на ринку Китаю. І, як і в Китаї, це викликало обурення з боку тих, хто придбав Tesla незадовго до цього. У США власники електромобілів були незадоволені переважно автоматичним падінням вартості Tesla на вторинному ринку.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей